Lama Fixa / Becker Kephart
Becker Kephart Becker Kephart Becker Kephart Becker Kephart Becker Kephart
Becker Kephart Becker Kephart Becker Kephart Becker Kephart Becker Kephart Becker Kephart
Cod produs: BK62

Becker Kephart

Horace Kephart este considerat tatăl bushcraft-ului modern și a fost un scriitor american de călătorii și un bibliotecar. Este cel mai bine cunoscut ca fiind autorul catorva cartii, in special "Our Southern Highlanders" - despre viața sa în munții Great Smoky Mountains din vestul Carolinei de Nord, o carte despre o scurtă istorie a  nativilor Cherokee și alte cărți care au devenit standarde în domeniu.

BK62 este conceput ca fiind o recreere precisa a cuțitului original creat de Horace Kephart și este un tribut adus moștenirii sale in bushcrafting și marilor aventuri în natură.

Pret 683 Lei
Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi!
Transport gratuit si toate taxele incluse!

Specificatii tehnice

Designer collection Becker Knife & Tool
Lungime Lama (cm) 13
Latime Lama (cm) 3
Grosime Lama (mm) 4
Lungime Totala (cm) 24.45
Greutate (g) 182
Otel 1095 Cro-Van
Duritate Rockwell HRC 56-58
Forma de Ascutire Muchie Flat
Unghi Ascutire Muchie (grade) 20
Forma Varf Lama Drop
Material Maner Lemn de nuc

Informatii designer

ETHAN BECKER

Ethan Becker este un om dupa inima noastra. Un om iubitor de natura, care se bucura de practica artelor martale si de vânatoare, Becker a înfiintat "Becker Knife & Tool Corporation" la începutul anilor 1980 pentru a proiecta cutitele tactice si de supravietuire pe care le-a dorit mereu pentru el însusi. Ceea ce ne place despre Becker, alta decat design-urile sale inovatoare, este ca el petrece atat de mult timp in aer liber pentru a testa echipamente si design-uri noi. KA-BAR este mândru ca este fabricantul produselor "Becker Knife & Tool" - toate avand caracteristicile aduse la zi si aprobate de Becker însusi.

Reprezentat oficial unic KA-BAR Knives in Romania