Lama Fixa / E.W. Stone Knife
E.W. Stone Knife E.W. Stone Knife E.W. Stone Knife E.W. Stone Knife E.W. Stone Knife E.W. Stone Knife E.W. Stone Knife E.W. Stone Knife
E.W. Stone Knife E.W. Stone Knife E.W. Stone Knife E.W. Stone Knife E.W. Stone Knife E.W. Stone Knife E.W. Stone Knife E.W. Stone Knife E.W. Stone Knife
Cod produs: 1217EWS

E.W. Stone Knife

Povestea legendarului cuțit creat de Eugene Stone trăiește prin această replică fidelă, oferită de KA-BAR Knives și Bill Stone, fiul acestuia.

Folosind matrițele originale ale tatălui său pentru a face faimoasele mânere cu craniu și cobra, Bill Stone și-a pus amprenta pe fiecare dintre aceste cuțite, pe care le-a finisat manual înainte să trimită lamele pentru a fi albăstrite. Rezultatul final este uimitor.

Mânerul este de un argintiu minunat și strălucitor, în timp ce lama are o nuanță bogată de albastru frumos, adesea arătând ca fiind negru sau argintiu în fotografie, în funcție de iluminare.

Vândut cu teaca din piele semi-personalizată JRE și cutie Gerstner din lemn de stejar auriu, cu colțuri, balamale și zăvor nichelate. Fiecare cuțit vine cu un certificat de autenticitate, un DVD cu Bill Stone care povestește istoria tatălui său și cum a ajuns să lucreze cu KA-BAR pe acest proiect de ediție limitată, oferit intr-un ambalaj special conceput.

Pret 6242 Lei
Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi!
Transport gratuit si toate taxele incluse!

Specificatii tehnice

Tip Cutit Lama fixa
Lungime Totala (cm) 31
Lungime Lama (cm) 17.8
Latime Lama (cm) 3.2
Grosime Lama (mm) 4
Greutate (g) 408
Otel 1095 Cro-Van
Duritate Rockwell HRC 56-58
Unghi Ascutire Muchie (grade) 20
Forma de Ascutire Muchie Flat
Forma Varf Lama Clip Point
Finisaj Lama Acoperire cu pulbere
Material Maner Aluminiu aliaj
Teaca Inclusa Da
Material Teaca Piele
Atasare Teaca Centura
Designer collection E.W. Stone Knife

Informatii designer

EUGENE W. STONE

E. W. Stone a realizat acest cuțit de luptă pentru prima dată în timpul celui de-al Doilea război mondial, în timp ce era șeful sectiei de prelucrare de la bordul navei USS Holland în Oceanul Pacific. Aceste cuțite au fost concepute pentru personalul american care a solicitat un mâner al cuțitului care să nu alunece, să nu se răsucească în palma, să nu se degradeze sau să se umezeasca și a fost dotat cu un model de craniu la capătul mânerului pentru a fi folosit la spargere. Primele mânere de cuțit au fost fabricate folosind aluminiu japonez din elicele avioanelor Mitsubishi doborâte, care au fost forjate și atașate la lamele de cuțit fabricate în SUA.

Compara produse
Reprezentat oficial unic KA-BAR Knives in Romania