Lama Fixa / TDI LDK (Cutit de Ultima Sansa)
TDI LDK (Cutit de Ultima Sansa) TDI LDK (Cutit de Ultima Sansa) TDI LDK (Cutit de Ultima Sansa) TDI LDK (Cutit de Ultima Sansa) TDI LDK (Cutit de Ultima Sansa) TDI LDK (Cutit de Ultima Sansa)
TDI LDK (Cutit de Ultima Sansa) TDI LDK (Cutit de Ultima Sansa) TDI LDK (Cutit de Ultima Sansa) TDI LDK (Cutit de Ultima Sansa) TDI LDK (Cutit de Ultima Sansa) TDI LDK (Cutit de Ultima Sansa)
Cod produs: 1478BP

TDI LDK (Cutit de Ultima Sansa)

De marimea unui card de credit, acest cutit poate fi camuflat aproape oriunde. Agata-l sub vesta tactica, tine-l in portofel sau la cizma. Acest cutit de rezerva este destinat utilizarii in situatii gen "ultima sansa", cand toate celelalte arme de aparare au fost indepartate.

Teaca din plastic dur cu snur, inclusa.

Pret 154 Lei
Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi!
Transport gratuit si toate taxele incluse!

Specificatii tehnice

Tip Cutit Lama fixa
Lungime Totala (cm) 9.2
Lungime Lama (cm) 4.1
Latime Lama (cm) 2
Grosime Lama (mm) 2
Greutate (g) 68
Otel 9Cr18 SS
Duritate Rockwell HRC 58-59 CR
Forma de Ascutire Muchie Flat
Forma Varf Lama Drop Point
Finisaj Lama Acoperire cu pulbere
Material Maner 9Cr18 SS
Teaca Inclusa Da
Material Teaca Plastic dur
Atasare Teaca MOLLE
Designer collection TDI - Tactical Defense Institute

Informatii designer

JOHN BENNER

Doar un locotenent de politie veteran de 33 de ani a putut întelege cu adevarat ceea ce face ca un cutit sa fie eficient pentru apararea în lupta corp la corp. În perioada în care a activat ca  presedinte si instructor sef al Tactical Defense Institute, John Benner a vazut din nou si din nou ceea ce credea ca este adevarat din experienta sa de prima mâna: într-un conflict, abilitatile motorii fine se deterioreaza si abilitatile motorii brute sunt cele mai eficiente în a lupta împotriva unui agresor. Benner si-a propus apoi sa proiecteze un cutit cu lama fixa cu profil redus, pentru personalul fortelor de ordine, militar si de securitate, care ar putea fi scos rapid si eficient în momentele de violenta. Dupa mai mult de un an de fabicatie a esantioanelor prototip si testare în teren, a fost pus în productie cutitul TDI aprobat de Benner. Aceleasi principii de baza care au stat la baza primului cutit au fost încorporate în toate modelele TDI viitoare, care acum completeaza o linie extinsa de cutite tactice.

Compara produse
Reprezentat oficial unic KA-BAR Knives in Romania