Lama Fixa / TDI Pocket Strike
TDI Pocket Strike TDI Pocket Strike TDI Pocket Strike TDI Pocket Strike TDI Pocket Strike TDI Pocket Strike
TDI Pocket Strike TDI Pocket Strike TDI Pocket Strike TDI Pocket Strike TDI Pocket Strike TDI Pocket Strike TDI Pocket Strike
Cod produs: 2491

TDI Pocket Strike

TDI Pocket Strike a fost proiectat de John Benner de la Tactical Defense Institute (TDI) ca o lamă fixă confortabilă, convenabilă și ușor de ascuns. Cuțitul în teaca din plastic dur poate fi purtat în interiorul buzunarului și se poate fixa la exteriorul pantalonilor. Inelul larg din capătul mânerului facilitează găsirea și scoaterea rapidă din teacă.

Teaca din plastic dur si cu clema sunt incluse.

Pret 390 Lei
Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi!
Transport gratuit si toate taxele incluse!

Specificatii tehnice

Tip Cutit Lama fixa
Lungime Totala (cm) 19.7
Lungime Lama (cm) 8.10
Latime Lama (cm) 4.25
Greutate (g) 180
Otel AUS 8A SS
Duritate Rockwell HRC 57-59
Forma de Ascutire Muchie Hollow
Forma Varf Lama Spear Point
Finisaj Lama Acoperire cu pulbere
Material Maner Nylon/Fiberglass
Teaca Inclusa Da
Material Teaca Plastic dur
Atasare Teaca Teaca cu clema
Designer collection TDI - Tactical Defense Institute

Informatii designer

JOHN BENNER

Doar un locotenent de politie veteran de 33 de ani a putut întelege cu adevarat ceea ce face ca un cutit sa fie eficient pentru apararea în lupta corp la corp. În perioada în care a activat ca  presedinte si instructor sef al Tactical Defense Institute, John Benner a vazut din nou si din nou ceea ce credea ca este adevarat din experienta sa de prima mâna: într-un conflict, abilitatile motorii fine se deterioreaza si abilitatile motorii brute sunt cele mai eficiente în a lupta împotriva unui agresor. Benner si-a propus apoi sa proiecteze un cutit cu lama fixa cu profil redus, pentru personalul fortelor de ordine, militar si de securitate, care ar putea fi scos rapid si eficient în momentele de violenta. Dupa mai mult de un an de fabicatie a esantioanelor prototip si testare în teren, a fost pus în productie cutitul TDI aprobat de Benner. Aceleasi principii de baza care au stat la baza primului cutit au fost încorporate în toate modelele TDI viitoare, care acum completeaza o linie extinsa de cutite tactice.

Compara produse
Reprezentat oficial unic KA-BAR Knives in Romania