Lama Fixa / Becker/Reinhardt Kukri Maceta
Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta
Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta
Cod produs: BK21

Becker/Reinhardt Kukri Maceta

KA-BAR lanseaza noul model Becker/Reinhardt Kukri, o creatie "de suflet", proiectata si perfectionata de Ethan Becker si Reinhardt Estate. A fost realizat in idea ca acest model sa fie cel mai bun model kukri "Made in U.S.A." de pe piata actuala.

Realizat din otel 1095 Cro-Van, acoperita in pulbere epoxy, acest kukri este infrumusetat cu semnatura lui Hank Reinhardt, valoarea sa fiind dublata de manerul cu forma distincta a lui Becker si o teaca din poliester practica.

Pret 951 Lei
Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi!
Transport gratuit si toate taxele incluse!

Specificatii tehnice

Tip Cutit Maceta
Lungime Totala (cm) 47.6
Lungime Lama (cm) 33.7
Latime Lama (cm) 6
Grosime Lama (mm) 4.8
Greutate (g) 635
Otel 1095 Cro-Van
Duritate Rockwell HRC 56-58
Unghi Ascutire Muchie (grade) 20
Forma de Ascutire Muchie Flat
Forma Varf Lama Kukri
Finisaj Lama Acoperire cu pulbere
Material Maner Ultramid®
Teaca Inclusa Da
Material Teaca Poliester
Atasare Teaca Centura
Designer collection Becker Knife & Tool

Informatii designer

ETHAN BECKER

Ethan Becker este un om dupa inima noastra. Un om iubitor de natura, care se bucura de practica artelor martale si de vânatoare, Becker a înfiintat "Becker Knife & Tool Corporation" la începutul anilor 1980 pentru a proiecta cutitele tactice si de supravietuire pe care le-a dorit mereu pentru el însusi. Ceea ce ne place despre Becker, alta decat design-urile sale inovatoare, este ca el petrece atat de mult timp in aer liber pentru a testa echipamente si design-uri noi. KA-BAR este mândru ca este fabricantul produselor "Becker Knife & Tool" - toate avand caracteristicile aduse la zi si aprobate de Becker însusi.

Compara produse
Reprezentat oficial unic KA-BAR Knives in Romania