Lama Fixa / Becker/Reinhardt Kukri Maceta
Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta
Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta Becker/Reinhardt Kukri Maceta
Cod produs: BK21

Becker/Reinhardt Kukri Maceta

KA-BAR lanseaza noul model Becker/Reinhardt Kukri, o creatie "de suflet", proiectata si perfectionata de Ethan Becker si Reinhardt Estate. Se vrea ca acest model sa fie cel mai bun model kukri "Made in U.S.A." de pe piata actuala.

Realizat din otel 1095 Cro-Van, acoperita in pulbere epoxy, acest kukri este infrumusetat cu semnatura lui Hank Reinhardt, valoarea sa fiind dublata de manerul cu forma distincta a lui Becker, realizat din polyester.

Pret 896 Lei
Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi!
Transport gratuit si toate taxele incluse!

Specificatii tehnice

Designer collection Becker Knife & Tool
Lungime Lama (cm) 33.7
Latime Lama (cm) 6
Grosime Lama (mm) 4.8
Lungime Totala (cm) 47.6
Greutate (g) 635
Otel 1095 Cro-Van
Duritate Rockwell HRC 56-58
Forma de Ascutire Muchie Flat
Unghi Ascutire Muchie (grade) 20
Forma Varf Lama Kukri
Material Maner Ultramid®

Informatii designer

ETHAN BECKER

Ethan Becker este un om dupa inima noastra. Un om iubitor de natura, care se bucura de practica artelor martale si de vânatoare, Becker a înfiintat "Becker Knife & Tool Corporation" la începutul anilor 1980 pentru a proiecta cutitele tactice si de supravietuire pe care le-a dorit mereu pentru el însusi. Ceea ce ne place despre Becker, alta decat design-urile sale inovatoare, este ca el petrece atat de mult timp in aer liber pentru a testa echipamente si design-uri noi. KA-BAR este mândru ca este fabricantul produselor "Becker Knife & Tool" - toate avand caracteristicile aduse la zi si aprobate de Becker însusi.

Reprezentat oficial unic KA-BAR Knives in Romania