Lama Fixa / Snody `Boss`
Snody `Boss` Snody `Boss` Snody `Boss` Snody `Boss` Snody `Boss` Snody `Boss` Snody `Boss` Snody `Boss` Snody `Boss` Snody `Boss`
Snody `Boss` Snody `Boss` Snody `Boss` Snody `Boss` Snody `Boss` Snody `Boss` Snody `Boss` Snody `Boss` Snody `Boss` Snody `Boss`
Cod produs: 5101

Snody `Boss`

Cutitul Snody"Boss" este un clasic Snody, usor de recunoscut de fani. Varianta de fabricatie a acestui cutit este realizata din otel S35VN si o multime de alte accesorii. Fiecare cutit vine cu doua seturi de manere: unul albastru, "Reptile", care este montat pe cutit, si o varianta violet, "Dolla Holla", care este inclusa in pachet. De asemenea, am adaugat o margea de la Schmuckatelli Co., un snur 550 si o teaca realizata din piele de inalta calitate de la JRE.

Pret 668 Lei
Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi!
Transport gratuit si toate taxele incluse!

Specificatii tehnice

Tip Cutit Lama fixa
Lungime Totala (cm) 16.7
Lungime Lama (cm) 8.9
Latime Lama (cm) 3.2
Grosime Lama (mm) 3.2
Greutate (g) 68
Otel S35VN
Duritate Rockwell HRC 58-62
Unghi Ascutire Muchie (grade) 20
Forma de Ascutire Muchie Flat
Forma Varf Lama Drop Point
Finisaj Lama Satinat
Material Maner Zytel®
Teaca Inclusa Da
Material Teaca Piele
Atasare Teaca Centura
Designer collection Snody Knives

Informatii designer

MIKE SNODY

Mike Snody se mândreste cu producerea de cutite de prima clasa, de înalta calitate, pentru colectionarii si utilizatorii cei mai exigenti si mai pretentiosi de pe planeta.

KA-BAR este mândru sa colaboreze cu Mike pentru a produce cutite de serie facute dupa aceleasi specificatii si exigente ca si piesele personalizate realizate manual de acesta.

Compara produse
Reprezentat oficial unic KA-BAR Knives in Romania